Κυριακή : Μοσχάρι με ελιές

Τι χρειαζόμαστε: • 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές • 2 κρεμμύδια • 2 ψιλικομένες σκελίδες σκόρδο • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο • 20 γρ. αλεύρι • 1 κ.σ....

4554-mosxari-me-elies-by-lidia-fokaΤι χρειαζόμαστε:

• 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές

• 2 κρεμμύδια

• 2 ψιλικομένες σκελίδες σκόρδο

• 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 20 γρ. αλεύρι
• 1 κ.σ. τοματοπολτός
• 3 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους
• 1/2 ποτηράκι ζωμός βοδινού σε κύβο
• 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
• 100 γρ. ελιές γεμιστές με αμύγδαλα
• αλάτι, πιπέρι

Πώς το κάνουμε:
1. Βάλτε σε μια κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί και ροδίστε το κρέας.
2. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήστε τα να μαραθούν.
3. Κατόπιν ρίχνετε το αλεύρι, τον τοματοπολτό και τις πατάτες.
4. Ρίξτε τον ζωμό κρέατος και το κρασί, αφήστε να ψηθούν όλα μαζί.
5. 10΄πριν κλείσετε την φωτιά ρίξτε και τις ελιές.
6. Σερβίρετε αμέσως.

Πηγή : www.sintagespareas.gr

Categories
All
Χρυσός Χορηγός
Χρυσός Χορηγός

RELATED BY