• 2 τσιπούρες
• 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
• 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
• 4 κουταλιές ελιές πράσινες σε φέτες
• 4 κουταλιές ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας
• 2 κουταλιές κάπαρη
• 1 ποτηράκι λευκό κρασί
• αλάτι
• πιπέρι
• ρίγανη
• ελαιόλαδο
• 2 κομμάτια λαδόκολα
Πώς το κάνουμε:
1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα ψάρια καλά.
2. Σωτάρουμε τις πιπεριές και τη ντομάτα σε τηγάνι με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη και ανακατεύουμε λίγο, ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με κρασί.
3. Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο μας και στο κέντρο της καθεμίας βάζουμε από ένα ψάρι. Περιχύνουμε με λίγο λάδι, 2 κουταλιές κρασί και πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και από τις δύο πλευρές του αλλά και στην κοιλία του.
4. Γεμίζουμε με το μίγμα την κοιλία του ψαριού. Διπλώνουμε τις δυο πλευρές του χαρτιού επάνω από το ψάρι και στρίβουμε τις δυο άκρες δεξιά κι αριστερά, σαν καραμέλα ή τις βάζουμε από την κάτω πλευρά.
5. Τα τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200°C, 20′.
Πηγή : www.sintagespareas.gr