Τι χρειαζόμαστε:
1 κιλό φασολάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 ντομάτες (τριμμένες στον τρίφτη)
1/4 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη
1/2 ποτήρι νερό
αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και τις τριμμένες ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ταψί.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το νερό και ανακατεύουμε τα υλικά μας.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για μια ώρα.
Πηγή : www.sintagespareas.gr
Categories
All