Σάββατο : Χοιρινά φιλετάκια με μαύρη μπύρα και μανιτάρια

Τι χρειαζόμαστε: • 600 γρ. χοιρινά φιλετάκια • 1 ξερό κρεμμύδι • 1 κουταλιά αλεύρι • 1/2 κουταλιά μουστάρδα • 1 κουτάκι μαύρη μπύρα • 200 ml ζωμό λαχανικών...

filetakiaΤι χρειαζόμαστε:

• 600 γρ. χοιρινά φιλετάκια

• 1 ξερό κρεμμύδι

• 1 κουταλιά αλεύρι

• 1/2 κουταλιά μουστάρδα

• 1 κουτάκι μαύρη μπύρα
• 200 ml ζωμό λαχανικών
• 3 κόκκοι μπαχάρι
• 150 γρ. μανιτάρια λευκά
• 2 καρότα σε φέτες
• αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Πώς το κάνουμε:
1. Σοτάρω τα φιλετάκια στο ελαιόλαδο και αφού θωρακιστούν καλά, προσθέτω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και πασπαλίζω με το αλεύρι.
2. Στη συνέχεια προσθέτω τα καρότα, μετά από λίγο σβήνω με την μπύρα και ρίχνω τη μουστάρδα και τους κόκκους μπαχάρι.
3. Προσθέτω το ζωμό και αλατοπιπερώνω.
4. Προς το τέλος προσθέτω τα μανιτάρια σε φετούλες (τα οποία έχω ήδη σοτάρει σε λίγο ελαιόλαδο) και αφήνω να μαγειρευτεί το φαγητό μέχρι να μελώσει η σάλτσα. Στην πορεία αν χρειαστεί προσθέτω νερό ή ζωμό.
5. Σερβίρω με ρύζι βρασμένο με λαχανικά.

Πηγή : www.sintagespareas.gr

Categories
All
Χρυσός Χορηγός
Χρυσός Χορηγός

RELATED BY