Τετάρτη : Ανοιξιάτικες μπριζόλες

Τι χρειαζόμαστε: • 2 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες • 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα • 2-3 φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα • μερικά φύλλα φρέσκου φασκόμηλου και ένα κλαδάκι με λουλούδια • δυο...

ANIXIATIKES_BRITZOLESΤι χρειαζόμαστε:

• 2 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες

• 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

• 2-3 φρέσκα σκόρδα ψιλοκομμένα

• μερικά φύλλα φρέσκου φασκόμηλου και ένα κλαδάκι με λουλούδια
• δυο κουταλιές βούτυρο
• 3-4 κουταλιές λάδι
• χυμό ενός λεμονιού
• αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
1. Βάζετε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι, το βούτυρο, τις μπριζόλες μαζί με το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και τα φύλλα του φασκόμηλου.
2. Τα σωτάρετε και έπειτα ρίχνετε το χυμό του λεμονιού.
3. Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και το κλαδάκι του φασκόμηλου και αρκετό ζεστό νερό.
4. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
5. Σερβίρετε ζεστό, με πατατούλες που αν θέλετε τις έχετε βάλει και αυτές απο την αρχή μαζί με το κρέας. Ή τις προσθέτετε στο τέλος μαζί με το νεράκι.
6. Επίσης, με ρύζι ή απλά πατάτες τηγανητές.
Πηγή : www.sintagespareas.gr

Categories
All
Χρυσός Χορηγός
Χρυσός Χορηγός

RELATED BY