Γιάννης Κότσιρας & Μανώλης Λιδάκης : Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έφτασε κι ήμασταν εκεί! | Φωτογραφίες

Το Web Music Radio βρέθηκε στην πρεμιέρα του Γιάννη Κότσιρα και του Μανώλη Λιδάκη, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Levare music theater!...

Το Web Music Radio βρέθηκε στην πρεμιέρα του Γιάννη Κότσιρα και του Μανώλη Λιδάκη, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Levare music theater!

Για πρώτη φορά φέτος δοκιμάζουν να «αναμείξουν» τις φωνές τους αλλά και τα τραγούδια τους. Τραγούδια από τις πρόσφατες αλλά και παλαιότερες προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, αλλά και ιδιαίτερα παντρέματα σε κομμάτια … έκπληξη!!

DSC_0167

 

Στο πρώτο μέρος βγαίνει πρώτα ο Γιάννης Κότσιρας που μας παρουσιάζει τα δικά του κομμάτια αλλά και άλλων σπουδαίων δημιουργών. Όπως την «Αλεξάνδρεια», το «Εφάπαξ», το «Για σένα», το «Σ’ αγαπάω μόνο», το «Από το όνειρο θα πίνω», το «Θες ένα κόσμο πιο μεγάλο» – από τον νέο του δίσκο «Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει», «Τα διόδια» κ.α.

kotsiras

 

Στην συνέχεια στην σκηνή ανεβαίνει ο Μανώλης Λιδάκης για να συμπληρώσει το πρώτο μέρος της όμορφης βραδιάς με τα τραγούδια: «Για να σε συναντήσω», «Με τα φτερά του έρωτα», «Νοιώσε με», «Εγώ θέλω μονάχος μου» – από τον δίσκο «Αύριο θα είναι αργά» και «Ο ηθοποιός».

lidakis

lidakis

Στο δεύτερο μέρος η σειρά αντιστράφηκε αλλά προστέθηκε και ένα μεγάλο κοινό μέρος με τον Γιάννη Κότσιρα και το Μανώλη Λιδάκη να μοιράζονται αγαπημένα τραγούδια, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία συνεχώς να γίνονται ένα μαζί τους.

kotsiras&lidakis

kotsiras&lidakis

Θα μπορείτε να τους απολαύσετε κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι (για τους λάτρεις της μεσημεριανής διασκέδασης).

Μην τους χάσετε!!!

Παίζουν οι μουσικοί:
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα
Γιάννης Άννινος: μπάσο
Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες
Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί
Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο – πλήκτρα – ενορχηστρώσεις
Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Σμαράγδα Κωνσταντογιάννη

 

Categories
e-Raporto
Χρυσός Χορηγός
Χρυσός Χορηγός

RELATED BY