Τι χρειαζόμαστε:
• 1 πακέτο ταλιατέλες
• 300 γρ. γκουντα τριμμένο
• 300 γρ. ενταμ τριμμένο
• 300 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
• 2 κρέμες γάλακτος μικρές
Πώς το κάνουμε:
1. Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις ζεματάμε με βούτυρο ή λάδι.
2. Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ταλιατέλες, 1 στρώση τυριά, 1 στρώση ταλιατέλες και στο τέλος μια στρώση τυριά.
3. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο για 8 ώρες και περισσότερο. Λίγο πριν σερβίρουμε ρίχνουμε τις κρέμες και ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς.
4. (άν θέλετε και σε όποιον αρέσει μπορεί να προσθέσει ζαμπόν)
Πηγή : www.sintagespareas.gr
Categories
All