Τι χρειαζόμαστε:
1 πακέτο φύλλο κρούστας (500γρ.)
1 πακέτο λουκάνικα Φρανκφούρτης ψιλοκομμένα
3 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
300 γρ. τυρί φέτα τριμμένη στο χέρι
3 αυγά
500ml γάλα φρέσκο
λίγο ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
1) Σε ένα μπωλ ανακατεύω τη φέτα, τις πιπεριές και τα λουκάνικα.
2) Λαδώνω μία στρόγγυλη φόρμα του κέικ. Παίρνω ένα φύλλο κρούστας, το σουρώνω και το βάζω στον πάτο της φόρμας. Δεν είμαι προσεκτική! Θέλω να είναι τσαλακωμένο και ακατάσταστο!
3) Ραντίζω το φύλλο με λίγο ελαιόλαδο και σκορπίζω λίγη από τη γέμιση. Συνεχίζω τις στρώσεις με φύλλο, λίγο λάδι, γέμιση, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Τελειώνω με φύλλο.
4) Χτυπάω τα αυγά, τα ανακατεύω με το γάλα
5) και περιχύνω το σουφλέ. Με ένα μαχαίρι το τρυπάω εδώ κι εκεί, για να ρουφήξει το υγρό.
6) Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για μία ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει.
7) Όταν ψηθεί, αναποδογυρίζω και αφού κρυώσει λιγάκι, κόβω σε φέτες, σαν κέικ! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Πηγή : www.sintagespareas.gr