Μπανανοτηγανίτες που φτιάχνονται πανεύκολα και αρέσουν πολύ στα παιδιά. Με μια πρόχειρη έρευνα που έκανα , διάβασα οτι πολλά παιδάκια που δεν τρώνε το αυγό τις λατρεύουν! Δοκιμάστε τις και θα με θυμηθείτε.
· Λιώνουμε πολύ καλά την μπανάνα είτε με το πηρούνι ή τις αλέθουμε στο μούλτι για πιο λείο μείγμα. Ανακατεύουμε με το αυγό.
Αυτό ήταν!
· Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε μία κουταλιά από το μίγμα.
· Μόλις ψηθεί από τη μία μεριά γυρίζουμε την μπανανοτηγανίτα και μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
· Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λιιιιιίγη κανέλα (στα παιδάκια συνήθως δεν αρέσουν οι έντονες γεύσεις) και περιχύνοντας λίγο μέλι!
Οι πανεύκολες μπανανοτηγανίτες είναι έτοιμες!
Categories
Μαγειρικη