Χαλβάς…με αλεύρι στο ποτήρι

Νηστίσιμος...και απολαυστικός!!...
Χαλβάς

Υλικά
1. 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2. 1 κούπα λάδι
3. 1 1/2 κούπα ζάχαρη
4. 1 1/2 κούπα χλιαρό νερό
5. Μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους
6. Μπισκότα πτι Μπερ

Οδηγίες

Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει λίγο και ύστερα το αλεύρι μέχρι να πάρει ανοιχτό καφέ χρώμα ανακατεύοντας συνεχώς να μην αρπάξει
Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε και το νερό με τη ζάχαρη, ανακατεύουμε μέχρι να πήξει καλα. Μολις σφίξει το βγάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε για δέκα λεπτά. Μέχρι να περάσουν τα δέκα λεπτά σπάμε τα μπισκότα σε μικρά μικρά κομμάτια
Παίρνουμε τα ποτήρια της αρεσκείας μας και κάνουμε στρώσεις από μαρμελάδα, μπισκότο και χαλβά μέχρι το ποτήρι να γεμίσει και στο τέλος μπορούμε να στολίσουμε με ξηρούς καρπούς, έτοιμο!!!
Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε και γιαούρτι με μαρμελάδα αντί για μπισκότα και γενικώς ο,τι νομίζετε εσείς πως θα ταιριάζει σαν γεύση

Πηγή: www.cookpad.com

Categories
Μαγειρικη
Χρυσός Χορηγός
Χρυσός Χορηγός

RELATED BY