Μηλόπιτα…στο τηγάνι!

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την κλασική...
Μηλόπιτα

Υλικά για τα μήλα:
1 μεγάλο μήλο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλάκι κανέλα

Για το μίγμα:
100 γρ αλεύρι
1 κουταλάκι μπεικιν
1/2 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
1/2 κούπα γάλα
1 βανίλια

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη το μέλι και την κανέλα σε ένα τηγάνι
  2. Μόλις ζεσταθεί κόβουμε φέτες τα μήλα και τα βάζουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά
  3. Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά και το γάλα και μετά Ρίχνουμε τα υπόλοιπα να γίνει ένας χυλός.
  4. Ρίχνουμε προσεχτικά μην μετακινηθούν τα μήλα τον χυλό και σκεπάζουμε το τηγάνι. Το αφήνουμε 10-15 λεπτά να ψηθεί και μετά γυρνάμε και από την άλλη πλευρά
  5. Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε αν θέλουμε με κανέλα άχνη ζάχαρη και καρύδια

Πηγή: https://cookpad.com/

Categories
Μαγειρικη
Χρυσός Χορηγός
Χρυσός Χορηγός

RELATED BY