Υλικά για τα μήλα:
1 μεγάλο μήλο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλιά βούτυρο
1 κουταλάκι κανέλα
Για το μίγμα:
100 γρ αλεύρι
1 κουταλάκι μπεικιν
1/2 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
1/2 κούπα γάλα
1 βανίλια
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη το μέλι και την κανέλα σε ένα τηγάνι
- Μόλις ζεσταθεί κόβουμε φέτες τα μήλα και τα βάζουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά
- Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά και το γάλα και μετά Ρίχνουμε τα υπόλοιπα να γίνει ένας χυλός.
- Ρίχνουμε προσεχτικά μην μετακινηθούν τα μήλα τον χυλό και σκεπάζουμε το τηγάνι. Το αφήνουμε 10-15 λεπτά να ψηθεί και μετά γυρνάμε και από την άλλη πλευρά
- Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε αν θέλουμε με κανέλα άχνη ζάχαρη και καρύδια
Πηγή: https://cookpad.com/
Categories
Μαγειρικη