Υλικά
Λάχανο (κατά βούληση)
Κόκκινο λάχανο (κατά βούληση)
1 πιπεριά Φλωρίνης (ή δύο)
1 Πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπερια
1/2 Καυτερή πιπεριά
2-3 καρότα
Λιγο Σέλινο (φύλλα και κοτσάνια)
Υλικά για τη βινεγκρέτ:
Αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιες σουπας Ελαιόλαδο
1 κουτάλια σούπας ξύδι
2 κουταλιές γλυκού Κρέμα βαλσάμικο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά σε ψιλά κομμάτια (λεπτά κατά προτίμηση)
Ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με τα υλικά για τη βινεγκρέτ και αφήνουμε να “καθίσει” η σαλάτα για τουλάχιστον μια ώρα.
Καλό είναι να μπει σε μπωλ στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά με τη σάλτσα, οι πιπεριές όμως να είναι σφιχτές γιατί δεν κρατάνε και μετά από λίγες μέρες μπορεί να χαλάσουν το άρωμα της σαλάτας
Πηγή: https://cookpad.com
Categories
Μαγειρικη