Τι χρειαζόμαστε:
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομένο
• 1 καρότο κομένο σε λεπτές φέτες
• 1 κόκκινη πιπεριά κομένη σε μικρά τετραγωνάκια
• 1 πράσινη πιπεριά κομένη σε μικρά τετραγωνάκια
• 150 γρ. φέτες ανανά (κρατάμε 6 κ.σ. από το ζουμί)
• 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
• 2 κ.σ. άσπρο ξύδι
• αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο wok. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για 1-2 λεπτά.
2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και τις πιπεριές, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
3. Προσθέτουμε τον ανανά και το χυμό του, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να βράσουν. Χρειάζεται λίγη ώρα μόνο.
Πηγή : www.sintagespareas.gr