Τι χρειαζόμαστε:
• 500γρ αθερίνα
• λίγο αλεύρι για αλεύρωμα
• αλάτι
• μισό λεμόνι
• ελαιόλαδο για τηγάνισμα (ή ότι χρησιμοποιούμε)
• ρίγανη και θυμάρι για πασπάλισμα
Πως το κάνουμε :
1) Πλένουμε την αθερίνα.
2) Την αλατίζουμε.
3) Την πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά
4) και αλευρώνουμε.
5) Την ρίχνουμε σε καυτό ελαιόλαδο να τηγανιστεί.
6) Μόλις ροδίσει την βγάζουμε και τη βάζουμε σε ένα πιάτο.
7) Ρίχνουμε λίγο φρέσκο θυμάρι από πάνω και σερβίρουμε.
Πηγή : www.sintagespareas.gr
Categories
All