Χυλοπίτες με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια,και πιπεριά

Αυτή η «χυλόπιτα» θα σας αρέσει πολύ!!...
χυλοπίτες

Υλικά – 4 μερίδες

500 γραμμάρια χυλοπίτες
2 κρέμες γάλακτος των 200ml
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
400 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Αλάτι, πιπέρι, κόκκινη πάπρικα
Ελαιόλαδο
Τριμμένο κασέρι για το σερβίρισμα

Βήματα

Σ’ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο.

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι,τη πιπεριά,και τα μανιτάρια. Συνεχίζουμε με το σκόρδο και τα μπαχαρικά.Στο τέλος ρίχνουμε τις κρέμες γάλακτος.

Παράλληλα, ρίχνουμε τις χυλοπίτες σε βραστό νερό για οκτώ λεπτά.

· Με μια λαβίδα, μεταφέρουμε τις χυλοπίτες μέσα στο τηγάνι. Σβήνουμε το μάτι, ανακατεύουμε,και είναι έτοιμες.

Σερβίρουμε με τριμμένο κασέρι.

 

Πηγή: www.cookpad.gr

Categories
Μαγειρικη
Χρυσός Χορηγός
Χρυσός Χορηγός

RELATED BY