Υλικά (2 μερίδες)
1/2 συσκευασία πέννες
1/2 κούπα αρακά
1/2 κούπα ψιλοκομμένη αγκινάρα
2 μέτρια κολοκυθάκια ψιλοκομμένα σε μαντολίνο
1 συσκευασία τυρί κρέμα
1/2 κούπα πέστο
1/2 κρεμμύδι τριμμένο
2 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος (30 λεπτά)
1 – Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, στην συνέχεια ρίχνουμε τα λαχανικά μας και μαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά με λίγο ζεστό νεράκι.
2 – Στην συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το πέστο και ανακατεύουμε. Στο μεταξύ βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
3 – Προσθέτουμε τις πέννες μέσα στην σάλτσα από τυρί κρέμα και ανακατεύουμε. Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Καλή απόλαυση!
ΠΗΓΗ: https://cookpad.com/gr
Categories
Μαγειρικη