Υλικά
2 μέτρια ψαρονέφρια (σε ροδέλες)
500 γρ μανιτάρια σε λεπτές φέτες
4 πιπεριές χρωμαστιστές (πράσινη-κόκκινη-κίτρινη-πορτοκαλί) σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες)
1/4 φλ τσαγιού ελαιόλαδο
ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
χυμός 1 λεμονιού
1 σφηνάκι κονιάκ
300 γρ γραβιέρα σε κυβάκια
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τις πιπεριές και τα μανιτάρια, μόλις μαλακώσουν τα αφαιρούμε από το τηγάνι.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τις σκελίδες σκόρδου και προσθέτουμε τις ροδέλες του ψαρονεφριού, να τσιγαριστούν από τις δύο πλευρές και να μαγειρευτούν για 4-5 λεπτά. Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού & το κονιάκ.
Προσθέτουμε, πάλι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη (κατά βούληση). Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα κυβάκια της γραβιέρας.
Πηγή: https://cookpad.com/